Bloginpitäjä

Kai Kaasalainen

Tervetuloa blogini pariin!

Bloginpitäjäksi tunnustautuu Espoossa asuva perheenisä, Kai Kaasalainen. Arkisin minut löytää työstäni Tamron toimitusjohtajana.

Blogikirjoittamisen aloittamiseen minut innosti ammatillisten viestintätarpeiden lisäksi useat ystävät, joiden kanssa säännöllisesti jaamme ajatuksia johtajuudesta, tulevaisuudesta ja terveysalan mielenkiintoisista kehitystrendeistä. Samalla pyrkimyksemme on aina ollut pyrkiä ymmärtämään ja oivaltamaan asioiden taustoja ja merkityksiä pintaa syvemmältä. Näin kiteytyi myös tämän blogipalstan teemat; ”Leadership, Foresight & Insight”.

Entä taustani? Oma työurani sisältää noin kahdenkymmenen vuoden jakson IT-alalla, ja sen jälkeen reilut kymmenisen vuotta terveysalalla.  On hienoa saada toimia yhdessä suomalaisten terveysalan keskeisten  toimijoiden kanssa, suomalaisten hyvinvoinnin hyväksi.  Yhtälailla on ollut todella innostavaa yhdessä huippukollegoiden kanssa kehittää Tamroa perinteisestä lääketukkukaupan roolista monipuoliseksi terveysalan toimijaksi ja yhdistäjäksi, ja matka jatkuu. Yrityksenä Tamro edustaa vahvaa kotimaista ja kansainvälistä osaamista: takana on jo yli 120 vuotta kokemusta Suomessa lääkealalla, minkä lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisesti. Emoyhtiömme PHOENIX toimii 26 maassa Euroopassa.

Elämänfilosofiaani kuuluu elinikäinen oppiminen; se inspiroi ja energisoi. Tätä ajattelua soveltaen tavoitteenani on myös varmistaa yrityksemme koko henkilökunnalle alamme parhaat mahdollisuudet kehittää itseään sekä toimintaamme asiakkaidemme hyväksi.  Näin toimien yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa on mahdollista viedä eteenpäin myös koko terveystoimialaa.

Verkostoitumisesta pitävänä olen mukana monessa, mm. Kaupan liiton ja Suomen Tukkukauppiaiden Liiton hallituksissa, Helsingin seudun kauppakamarissa, ja eri järjestöissä. Silloin tällöin minut saattaa tavata myös luennoimassa, eritoten johtajuuden kehittämiseen sekä terveysalaan liittyvistä tilaisuuksista, tai bongata osallistujana yrityselämän tilaisuuksista.

Vapaa-aikana nautin ajasta Puulan rannalla Suomen kauneimmaksi kesäpitäjäksi nimetyllä Kangasniemellä. Toisinaan laitesukellusharrastus vie maailman ääriin, kuvauskalusto mukana. Valo- ja videokuvaa kuvailen pinnan alla, päällä ja ilmassa dronella. Ja tietenkin nyt uutena harrastuksena tämä blogi.

Twitteristä löydät minut osoitteella: https://twitter.com/KaiKaasalainen ja LinkedIn’istä osoitteella: https://www.linkedin.com/in/kaikaasalainen/

(… ja kun joku kuitenkin kysyisi, niin mainittakoon, että ne sukellusvideot ovat YouTubessa: https://www.youtube.com/DivingVideos )

Terveisin, Kai