12 aamupuuroa –sarja starttaa!

Hieman ennen vuodenvaihdetta vietin lomaa ja rentouttavaa aikaa vapaa-ajan asunnollamme Puulaveden rannalla Kangasniemellä. Perinpohjin rentoutuessa myös ajattelu vapautuu, ja erilaiset uudet ideat alkavat nousta mieleen. Näin kävi myös tällä kertaa. Yhtenä varhaisena aamuna syntyi idea uudenlaisesta blogisarjasta teemalla ”12 aamupuuroa”.  Ajatus oli niin vahva, että oli pakko nousta saman tien ylös, etsiä paperia ja kynä, ja kirjoittaa idea toteutussuunnitelmaksi.

Mistä kyse? Ideanani on kutsua aamupuurolle Tamrotalolle kerran kuussa vuoden ajan joku suomalainen merkittävä vaikuttaja, ja keskustella johtajuudesta – ja toisaalta vieraasta riippuen mahdollisuuksien mukaan sivuta myös terveyden ja hyvinvoinnin teemaa. Näistä tapaamisista ja keskusteluista poimin ajatuksia ja oivalluksia  blogikirjoitukseen. Tapaamisista syntyy myös videotallenne, jonka kautta voi sukeltaa syvemmälle keskustelun sisältöön ja tunnelmiin.

Kirjoitettuani edellä kuvaamani idean paperille siirryin vieraslistaan. Kirjasin kiinnostavien henkilöiden nimiä sitä mukaa kun niitä tuli mieleen. Tahtotilanani oli tunnistaa ja kutsua vieraiksi hyvin erilaisia ihmisiä, joilla kullakin on omalla tahollaan vahvaa kokemusta ja raikkaita näkemyksiä johtajuudesta, ja jotka roolissaan ovat jo merkittäviä vaikuttajia. Lista syntyi yllättävänkin nopeasti. Niinpä siirryin yhteydenottoihin – pohtien toki samalla, että monikohan listan johtajista innostuu mukaan. Iloni oli vilpitön ja suuri, kun pikkuhiljaa nämä henkilöt tavoitettuani kaikki lupautuivat tulevansa mielellään mukaan.

Ohessa pieni introvideo, joka paljastaa jo ensimmäisen vieraan.

Blogisarjani (some-tunnisteena #12Aamupuuroa) alkaa näin ollen nyt maaliskuussa 2018.

Avausjakson vieraana Jari Sarasvuo

Ensimmäinen vieraani on kaikkien tuntema Jari Sarasvuo. Aloitusjakso on nyt luettavissa ja videot katsottavissa blogissa osoitteessa: http://johtajuus.net/12aamupuuroa-01-sarasvuo/

 

Tervetuloa sarjan pariin – ja kommentoimaan ajatuksia!

Terveisin, Kai

%d bloggaajaa tykkää tästä: